lauantai 3. toukokuuta 2014

Toivepostaus #1 Mistä laihdutus lähti?

Oon ollut taas hetken hiljainen, mutta ajattelin että voisin nyt alkaa päivittäin kirjottaa ylös syömisiä ja liikkumisia, oon huomannu et motivaatio laihdutukseen on alkanu hiipua, joten täytyy nyt pikkasen pökittää sitä että pääsen joskus tästä valaanruhosta eroon :D

Mistä mun laihdutus lähti?

En varmaan osaa sanoa yhtä tiettyä syytä tälle, en oo koskaan ollut ylipainonen tai mitään, mutta oon aina halunnu olla hoikempi. Joskus ylä-asteella tuli parin kuukauden välein sellasii "nyt alan lenkkeillä ja jätän mätöt pois ni musta tulee laiha!" - fiiliksiä, jotka tosin kesti ehkä 2 päivää jos sitäkään :D Herkut vei voiton, toki silloin asuin porukoilla jossa ruokien poisjättö oli aikalailla mahdotonta koska syötiin aina perheen kans samaa aikaa.

Enkä mä sillon itteeni niinkään läskinä pitäny, olin kuitenki normaalipainonen, mitä nyt vähä mahaa ja jenkkakahvat :D

Vuosi sitten aloin lukemaan laihdutusblogeja josta sain yhtäkkiä hirveen motivaation laihdutukseen. Kirjoitin vihkoon syömisiä ja liikkumisia, laskin sillon myös kaloreita jne.

Aloitus päivänä 8.4 iltapaino oli kauhistuttavat 59,7 kg!! Jätin kaikki herkut pois, join vissyä ja vettä, pitkitin syömistä mahdollisimman paljon satunnaisia heseruokia yms lukuunottamatta. Yleensä en edes syönyt vaikka oli kauhea nälkä (etenkään alussa), Vatsalaukku pieneni ja totuin syömään vain vähän. Aloin laihtumaan aika nopeasti, koska kropassani suurin osa oli nesteitä.

Seuraavana päivänä 9.4 aamupaino oli pudonnut jo 57,4 kg, toki yleensä iltaa kohden paino aina nousi, niinkuin se tekee melkein aina.

Pikkuhiljaa paino putosi n. 54 kg vähän alle 2 viikossa, johon se sitten jäikin. Laihdutusinto lopahti koska painon putoaminen tyssäsi, muttei paino silti onneksi noussut juurikaan vaikka aloinkin syömään vähän enemmän.

Ei kukaan oo koskaan myöskään painosta sanonut mitään, korkeintaan pyöreämmät kaverit sanonu jotain "nii ku oot tollane pikkune" vaikken kyllä edes ole. Ainoa mikä pistää kyllä korvaan on jos joku jätkä on sanonu "no ethän sä mikää läski oo, ihan normaalivartaloinen" ..... normaalivartaloinen?..... se ei riitä! tahdon olla LAIHA/HOIKKA, en NORMAALIVARTALOINEN..... sekin kuulostaa jo läskiltä, kun miettii kuinka paljon esim. kaupassa näkee lihavia ihmisiä. Tuntuu että varmaan 90 % kaikista aikuisista ketä kaupassa tms näen, ovat jostain kohti pyöreitä/lihavia. Ja se on ihan normaalia? sen takia en tahdo olla normaali koska se kuulostaa/näyttää ja tarkottaakin lihavaa.

No tässä havainnollistava kuva "normaalivartaloisesta" :


En mä halua noin isoa mahaa enkä noin paksuja jalkoja!! ton takia normaalivartaloinenki saa kuulostaa siltä että ylimäärästä löytyy, ja sitä en todellakaan halua.

Pikemminkin haluaisin olla tälläinen:




Eipä tässä kait muuta....jos tuli mieleen kysymyksiä niin kysykää ihmeessä, en osaa sen kummemmin selittää mistä laihdutus on alkanut, ehkä sitten niistä blogien lukemisesta, josta seurasi thinspokuvien ettimistä ja siitä sain motivaatioo. Teen myöhemmin lisää toivepostauksia, ja jos niitä tulee mieleen niin ehdottelemaan vaan :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti