maanantai 19. toukokuuta 2014

19.5.

Heipsan! Oon ollut hiljainen muutaman päivän, ei ole ollut oikein kerrottavaa, syömiset mennyt yleensä päivällä hyvin, mutta illalla aina tullut M:n kanssa syötyä popcornia, sipsiä tms.

Toinen syy hiljaisuuteen on että löysin rakkaan nymfipapukaijani kuolleena lauantaina. Juuri ennen olin vielä kaupasta ostanut sille lisää ruokaa, ja löysin sen makaamasta häkin pohjalla. Sillä oli tosin ikää jo jonkin verran, ja ilmeisesti suolistoon levinnyt kasvain (aluksi tullut kainaloon koska nyppi sulkansa). Näin oli sille parempi, sillä se ei voinut enää lentää kasvainsiipensä kanssa, ja sillä alko jo toinen jalkakin olemaan vähän heikko. Nyt sillä on hyvä olla lintujen taivaassa ♥ Ikävä tietenkin on ja aina välillä alan itkemään (kuten nyt) sitä ajatellessani, mutta tiedän että sillä on hyvä olla, ilman mitään kipuja jne.

Tosi kivoja ilmoja on ollut nyt pari päivää, tälläkin hetkellä parvekkeellä näyttää + 27, huhhuh. Ukkostakin vissiin oltiin luvattu tänne Etelä-Suomeen. En oo hirveesti nyt panostanut laihduttamiseen, mutta en ole lihonutkaan. Yleensä mulla on krapula-aamuna vaaka näyttänyt 52 vähä päälle, mutta olikohan eilenkin aamulla kun näytti noin "vähän" (okei paljon mutta tarpeeksi vähän että saa motivaatioo). 53,7 näytti kyllä äsken kun kävin. Ja taas vedän tässä samalla popcornia, ja uunikin lämpeämässä patongille. Huomenna palaan taas kuriin ja annan nälän tulla ja olla, alan tekemään tosissaan noita treenejä, saisi tän mahamakkaran pois niin kehtais lähtee uimaan tai rannalle ottaa aurinkoo ♥

Tän päivän syömiset:

Aamupala:
- kevyt viili
- kuppi kahvia

Lounas:
- kauhallinen perunamuusia
- 1 nakki
- raejuustoa
- ketsuppia

Suklaatuutti

ja nyt popcornia.

No ei tossa nyt ihan kauheesti oo. Koko päivän on kyllä tehny mieli syödä ja ollu nälkä. Täytyy vaa taas alkaa kiskoo kahvia mahan täydeltä niin pysyy nälkä poissa :)

Laittakaahan nyt niitä kysymyksiä, niin saisin sen kysymyspostauksen tehtyä! :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti