tiistai 13. toukokuuta 2014

Vituttaa

- oli se paino onneks illaks laskenu 53,6:teen -

Miks painon pudotus on näin vaikeeta? Miksei se voi vaan pudota?

Ihan sikarasittavaa ku en ees syö paljoo, niin silti paino junnaa paikallaan -.- paitsi nyt on noussu 54,6 kg .... A P U A!! Söin kyl äske ollessani mummilla mutta silti!!! aarrrggg!

Sunnuntai meni syömisten kannalta hyvin, iltaa lukuunottamatta. En muista kyllä enää mitä silloin söin, mutta sen verran muistan etten paljoa. M jota nykyään tapailen tuli illalla tänne ja katottii jääkiekkoo hetken, kunnes tilanne oli 4-2 venäjälle, päätettiin vaihtaa kanavaa ja katottii Alpha Dog. M sitte oli tuonu perhepizzan joka mätettiin puoliks ja siihen päälle vielä kokista (okei juon sitä kyllä liikaa muutenki, väh. litran päiväs...)

Maanantaina eli eilen:

- kuppi kahvia
- n. klo 17  söin ekan kerran, Lidlin kolmioleipä (juustolla ja kinkulla, kananmunaakin oli vähä välissä)
- lihapasteijan
- muutama karkki
- lidl jogurtti

en muistaakseni muuta

Tänään:

- Lidl jogurtti
- puolikas reissumies savujuustolla ja kinkulla
- mikroranskalaisia ja nakkeja
- omenahyvettä vaniljakastikkeella
- vähän sipsiä

ja kyllä vituttaa....olis ees paino pysyny siinä 53 mut eeeii ky pitää nousta 54 -.- vittu tänään en syö enää mitää! juon vaa vettä/kahvia/teetä ja huomennaki koitan olla syömättä...vois huomen pitää kokonaa paastopäivän ja juoda vaa mahd paljo ettei tuu nälkä... ainoo et M on alkanu patistaa mua syömään, ku on huomannu että syön nii "vähän" vaikka noiki on näköjää liikaa ku paino vaa nousee. Tai sit aineenvaihdunta on vaa hidastunu...fuuuckk ärsyttää jokatapaukses, pakko alkaa ettii netistä treenejä että sais tehtyäkin tälle mursunkropalle jotain...

Niin ja vielä voi laittaa kysymyksii, jos joku lukee anonyyminä tms. ni rohkeesti vaa kysymyksiä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti