tiistai 29. huhtikuuta 2014

Pitkästä aikaa!

Sori etten oo pitkään aikaan kirjotellu, ei oo ollu oikee mistä kirjottaa.

Syömiset menny välillä hyvin ja välillä huonosti, ja paino junnannu lähes paikallaan. Tästä tietenkin turhaudun ja tulee sellane whatever oon sit läski - fiilis.

Mut sitte, tossa perjantaina oltiin kavereiden kanssa baarissa, seuraavana aamuna kävin vaa'alla, ja mun paino oli 52.6 ?! wtf juomisesta törkeesti turhia kaloreita ja silti paino pudonnu... :D ja ton verran oon painanu viimeks varmaa joskus ala-asteella :D

No, olin sit sillee jesjes mut sit aattelin et jooo tää ei todellaka kestä kauaa, kuha vähän syön ni illalla väh. 1 kg lisää, mut eipä ollu. Tänäänki oon syöny sillee "paljo", patongin palan juustol ja jahtimakkaral, jogurtin mis oli samanalaisii suklaita ku smartiesit, kupin teetä, stracciatella-jogurttii, lihapasteijan.... :D ja paino oli ainaki tnä aikasemmi alle 53, töissä tulee käveltyy jne joten ehkä saan kulutettuu noi tän päiväset syömiset.

Mitäs muuta hmmm... poikaystävänki kanssa tuli ero, koska tapasin baarissa yhen toisen....johon sitte rakastuin iha totaalisesti... :D Eipä kai mitää ihmeellistä....

Hei te 2 seuraajaa + jos joku tätä anonyyminä lukee, niin antakaas jotai erikois/toivepostausideoita, sais tännekin useemmin tekstii.

Nii ja haluutteko et kirjotan sillee tarkasti päivän syömisiä ylös ja kuulumisia samalla, vai miten :)

Huomenna juhlitaan, lisää turhia alkoholikaloreita! :D

Hyvää vappua vaan kaikille :)

1 kommentti:

  1. Postausehdotuksia;
    -Turvaruuat
    -Motivaatiopostaus (thinspokuvia ym. Ja mikä motivoi sua?)
    -Mistä sun laihdutus lähti?
    -Laihdutusvinkkejä
    -Liikunta/miten liikut itse

    Se olis ihan kiva jos kirjottaisit päivän syömiset tarkasti ja kuulumisia siinä samalla c: Blogiin saa hyvin purettua kaikki mielessä olevat asiat :)

    VastaaPoista