torstai 22. toukokuuta 2014

22.5

Sanotaan nyt ensin huonot uutiset:

en onnistunut paastoamisessa eilenkään, jossain 16:30 aikaa söin ekan kerran viilin ja sen jälkeen puolikkaan ruisleivän, josta tuli maha täyteen. Illemmasta M tuli taas tänne ja olikin tuonut mulle mikrohampurilaisen iltapalaksi, ja mulle iski kauhee nälkä joten söin sen. Enkä ois kyl kehdannu ees olla sillee "ai no ei kiitos syö ite vaa". Ja se oli kyl hyvää, ku ei ollu sellane perus HK hamppari vaa iha naudanlihapihvi hamppari. Kaloreita siinä oli kyl hurjasti, kävin äsken tonkimas roskiksesta, 405 kcal/150 g eli se koko hamppari. HYYI. Siinä tuli joku majoneesiki mukana mut sitä en laittanu, laitoin kyl väliin ketsuppia, cheddar-sulatejuustoviipaleen ja kevytmajoneesia. Niiden kalorimääristä en tiiä, enkä oo varma haluanko ees tietää :D

No mut sitten hyviin uutisiin! Vaikka vedinki ton hampparin illalla, iltapaino oli silti 52,8! Jes alle 53.
Aamupaino oli sitten 52,5 wuhuu! Nyt en TODELLAKAAN pilaa tätä syömällä, jatkan kahvi-vesi-linjalla ja jos jotain syön ni maks. viili ja jos ei riitä ni ruisleivän puolikas tms.

Must vaa tuntuu et ei oo ees kaloreista mun paino kii, vaa enemmä siitä määrästä mitä syön.

Jos vedän pussin (minipussi 75 g ) sipsiä, siitä tulee jotain 400 kcal, ja vaikka sukaapatukan siihe päälle, leikisti vaikka 300 kcal, tulee jo 700 kcal. Määrällisesti vähän syötävää, en liho.

Mut jos vedän leipää ja "turvottavaa" ruokaa 700 kalorin edestä, ni kyllä paino nousee. Ehkä toi kunnon ruuan syöminen sit vetää kehoon nii paljo nesteitä et lihoo.

Koska nyt huomaan heti ku on ollu nestelinjalla pääsääntösesti, vatsa on litteempi (ei kyllä litteä koska läskiii) eikä oo ees nii turvonnu/painava olo.

Mites teillä, lihottaaks teil enemmä herkkujen syöminen kuin perus kotiruoka?

Aion kyllä jatkaa tällä mallilla niin kauan ku ei ala tulee huono olo/pyörryttää tms. Nyt ainaki vointi on hyvä :D Ja vaakakin näyttää kivaa lukemaa, ja siinä aion sen pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti