perjantai 23. toukokuuta 2014

Jesjesjes! + edit

EDIT// Tein kik-tunnuksen, nimimerkkini on SkinnyMandy, eli jos jollain kik on ja haluu tulla jutustelee ni olkaa hyvät vaan! :) mulla ei oo sellasia kavereita joiden kanssa kauheesti laihduttamisesta "uskaltaisin" puhua, koska must tuntuu et sit ne alkais vahtaa mun syömistä niiden seurassa jne :D tulis vaa ongelmia.

Iltapaino näytti vähä reilua 52, eilisen saldo:
- viili
- paljon kahvia
- 1, 5 l vettä (pakko mainita ku kerrankin sain päivän aikana juotuu pullon tyhjäks! c:
- n. 2 rkl jäätelöö (äiti patisti maistamaan kun kävin siel kahvilla)
- pieni suklaamuffinssi (kävin myös tädilläni joka tykkää leipoa)
- reilu puol purkkia raejuustoa
Muistaakseni en syöny muuta, aamupaino olikin lähes uskomaton näky, 51,7 kg!! ♡ kyllä mä laihdun jeejee! En ees muista koska oisin tollasen lukeman nähny, ehkä joskus 7 lk? Tai sit ala-asteella. Alle viidenkympin sen haluan ja saankin sen varmasti! Näätte vielä! :D

Motivaatio on kyllä huipussaan, voisin yrittää vielä tehostaa laihdutusta oikeesti sillä liikunnalla, en oo vieläkään tehnyt kertaakaan sitä 100 kcal - treeniä. Josko nyt kahvi naamaan ja siitä kuntoilee! Teen varmaan tänään laihdutusvinkeistä sen toivepostauksen :) ja ajattelin motivaation lisäämiseksi vielä laittaa kroppakuvan (jos kehtaan) :D näkee sitten kun kiloja lähtee lisää että muuttuuko kroppa paljon :)
Tsemppiä kaikille muilleki, me pystytään tähä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti