sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

1.6 + laihdutusvinkit

edit// lisäsin tekstin loppuun "Luin"- napin, jos painatte niin tiedän vähän edes anonyymien lukijoiden määrää :)

Moikka! Taas mennyt hetki kun oon viimeks kirjottanu, pahoitteluni. Paino junnaa edelleen n. 52 kilossa, enää ei ole käynyt 53:n puolella vaikka olisi vatsa ollut täysi. Päivät menny syömisten kannalta ihan hyvin, paitsi tänään tuntuu et en ookkaa muuta tehny ku syöny.

Aamupala:
Vadelmakeittoa ja raejuustoa

Päivän aikana:
2 real kauraleipää juustolla ja meetwurstilla
n. 6 kpl kaurakeksejä
n. 2 dl lakritsijäätelöä
n. 10-15 mansikkaa
marianne-karkki
hieman sinihomejuustoa
appelsiinimehua

Ostin tänään prismasta ihanan vaaleansinisen tehosekoittimen niin voin tehdä itse pirtelöä, smoothieita jne. ja ostin jo valmiiksi banaaneita ja pakastemansikoita :P Tavallaan ehkä ihan hyvä että tänään tuli syötyä "kunnolla", oli ikään kuin boostipäivä, ja nyt huomasin että empä mä noin pienestä lihoakaan. Vielä.



Siks aattelin et sallin itelleni yhen päivän viikossa jolloin saan syödä heti jos on nälkä, jos vaikka keho lähtisi pois säästöliekiltä ja liikuntaa lisäämällä karisi lisää kilojakin. Voi mä niin toivoisin pääseväni alle 50 kilon. Veikkaan kyllä et sit ois kauhee stressi ettei eka numero enää alkais viitosella, mutta ah ainakin tällä hetkellä esim. 48 kiloakin tuntuisi jo kevyeltä ♥ (ei varmaan kyllä sit jos vaaka oikeesti näyttäis sen verran)

Mutta ku mietin, kolme kiloa, eihän se oo paljon, eihän sen pitäis olla vaikeeta?
Oon vaan niin laiska. En jaksaisi lähteä lenkille, tuudittaudun ajatuksella "no teen sitten kotona jotain treenia" ja paskat. Aina vaan jään sohvalle röhnöttää, kattoo netflixii tai pelaamaan pleikalla. Oon niin saamaton että oikein ärsyttää. Nyt ihan oikeesti teen tänään sen 100 kcal treenin väh. 2 kertaa.



Mutta jotten ihan poikkea otsikon aiheesta, päätän nyt kirjottaa näitä "laihdutusvinkkejä", ihan omalla vastuulla sitten kokeilette. Koska vinkkejä löytyy mielin määrin netin syövereistä, ja lista olisi helvetin pitkä ja tylsä jos vaan copypasteisin niitä tänne, säästän omaani sekä teidän aikaanne kirjottamalla vaan ne joita ite käytän.

- juon vettä, paljon. Saantisuositusten mukaanhan vettä pitäis juoda joku 2 litraa päivässä, pyrin itsekkin siihen.
- uskottelen itselleni ettei ole nälkä vaikka olisikin. Ei minun tarvitse syödä.
- Tupakka ja limu/mehu ovat aika toimivia ainakin mulla. Aika usein jos on nälkä, ajattelen että käyn eka röökillä, sit teen leipää, huomaan partsilta tullessani etten ole enää nälkäinen.
- kurkkuviipaleet, muutama lusikallinen raejuustoa, viili yms. ei sitä nälkäisenä tarvitse mahaa täyteen ahtaa, ja kuulemma kylläisyyden tunnekin tulee vasta n. 20 minuutin jälkeen. Kannattaa syödä hitaasti, vatsa täyttyy nopeammin.
- "syö tummalta pieneltä lautaselta", pieni lautanen oikeesti auttaa, koska vaikka se olisi täynnä, siinä on vähemmän ruokaa kun isossa lautasessa. En oo kyllä huomannut onko lautasen värillä väliä.
- käyn vaa'alla, jos paino on jossai 51:n paikkeilla, en tahdo syödä koska tiedän painon nousevan, mutta jos se on jossain yli 52:ssa, ajatus on yleensä "voi vittu nyt jo noin paljo, entäs sit jos syön?!" joten yleensä pelkkä vaa'alla käynti mulla motivoi olemaan syömättä.



Muita:

- varmaan kannattaa katsoa thinspokuvia tai tehdä jotain thinspaavaa, tai ylipäätänsä keksiä jotain tekemistä mikäli nälkä iskee, jottei ole "aikaa" syödä.
- syömisten kirjaaminen ylös, kalorien laskeminen ja syömisten ennalta suunnittelu. Jotkut esim. pyörtyy helposti jossei saa parin tunnin välein syötävää, joten kannattaa suunnitella omien tarpeiden mukaan.

Välikommentti: Mua ei ole kahden päivän syömättömyydenkään jälkeen huimannut tuolilta noustessa tms (tällöin en edes laihduttanut, oli vaan niin paska olo silloisen poikaystävän takia, että istuin kaksi päivää keittiössä, ainoa milloin siitä tuolista nousin oli kuselle ja yöksi sohvalle nukkumaan, mä vaan poltin liesituulettimen ääressä tupakkaa, join kokista ja katsoin elokuvia netflixistä)

- lähde jolleki kaverille, siellä ei niin helposti repsahda syömään.
- jos asut yksin, älä osta kotiin herkkuja. Poissa silmistä, poissa mielestä.
- sama homma kaupassa, älä kävele sipsi- tai karkkihyllyn luota, ei tule ostettua herkkuja nii helposti.
- ponnari ranteeseen, nälän yllättäessä näpäytys. Opettaa siirtämään ajatukset pois ruuasta. Tätä varmaan kokeilen jossain vaiheessa.

Yritän jatkossa postailla taas ahkerammin päivän syömisiä ja liikuntaa, nyt vittu otan itteeni niskasta kiinni ja alan tekemään noita treenejä tai vaihtoehtoisesti alan käydä lenkillä. Tahdon olla laiha! Enkä tämmöne ryhävalas....perkele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti