maanantai 16. kesäkuuta 2014

Vittusaatanaperkele

Nyt vituttaa, eikä iha vähän.

Lauantaina oli siskoni valmistujaiset, tiesin että siellä on kaikkea syötävää, joten skippasin aamupalan. Söin siskollani kuitenkin kohtuudella, määrällisesti vähän mutta kaloreita silti liikaa (kinkkupiirakkaa ja juustokakkua pienet palat, karjalanpiirakka munavoilla, muutama vaahtokarkki). Paino ei noussut, eilen aamulla 50,8. Eilen join 400 g mehukeittoa, n. 200 kcal, löysin tarjoustalosta poistohintaan 20 snt/kpl, ostin sitte 10, ja kassatäti laskuttikin vahingossa vain 5 :D eurolla sain ne siis.

Noh ei siinä, lähdettiin sit kaverin kanssa terassille muutamalle. Huonosta syömisestä iski sitte hirveä mäkkiruoan himo, ja käytiin hakemassa ruokaa samalla ku lähdettii kotiin. Itse ostin kaks juustoa pelkällä ketsupilla ja söin ne kävellessäni kotiin. Yöllä söin vielä mikrohodarin. Järkytyin aamupainosta, 51,8 hyi vittu. Kilo tullut eilisestä. Söimpä äskenkin kaks paahtoleipää, päällisineen nekin pomppaa melkein 400 kaloriin. Pakko liikkua. Lihon tätä menoa enkä kestä itteeni tälläsenä mursuna. Nyt koitan tän ja huomisen ainakin elää noilla mehukeitoilla (ne on siis sellasii jotai pillimehun kokosia) riippuen miten niistä riittää. Ja pakko kuntoilla. Treeniä treeniä pakko kuluttaa tnä reilusti yli syömisten, jotta saan painoa alaspäin. Haluan nii  kovasti päästä alle 50 kg... olla laiha ja pieni.

2 kommenttia:

  1. Tsemppii sinne, kyl me vielä onnistutaan kun jaksetaan uskoa siihen! Muista juoda paljon vettä, se täyttää vatsaa eikä siinä ole kaloreita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitäis muistaa juoda tarpeeks :) tsemppii sulleki! c:

      Poista