maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kuulumisia

Heippa, mennyt taas pari päivää ku oon viimeks kirjotellu, pe ilta suju ihan kivasti, en oksentanut paitsi illalla tahalleen jotta paino olisi aamulla mahd. alhainen. Tässäpä syömisiä (siltä osin ku muistan)

Lauantai:
Aamupaino 51,5
Tosi ohut siivu voileipäkakkua
Nakkipiilo
Pieni pala täytekakkua
Sämpylä? (En oo iha varma)
Limua
Pikkupussi (n. 200 g, en muista tarkalleen) juustonaksuja
pikkupussista (75 g) n. puolet sourcream & onion -sipsejä
Päivällä syömisten jälkeen paino nousi yli 53:n mutta laski onneksi 52:teen.

Sunnuntai:
Aamupainoa en muista, jossain 52 paikkeilla
Vähän ranskalaisia ja kerroshampurilaisesta muutama haukku
2 paahtoleipä juustolla, metukalla ja kurkulla
Kahvia

Tänään eli maanantai:
Aamupaino: 51,6
2 kuppia kahvia
Kevyt viili (110 kcal)
Pepsi maxia

Oon nyt tehny parina päivänä sen 100 kcal treenin, ekasta kerrasta tuli reidet iha saatanan kipeiks, kyykkyyn meneminen oli tuskaa ja kun kävelin rappusia, pelkäsin että jalat lähtevät alta :D ihana tunne kun tiesi että on oikeesti tehnykin jotain! Tänään aion tehdä sen ainakin kaks kertaa, vähän on nälkä mutten aio syödä muuta kun ehkä paahtoleivän sitten ku on kova nälkä. Nyt keitän kahvia ni saan siirrettyä syöntiä ja hyvällä tuurilla jopa huomiselle :D paino oli äsken 52,2 vaikka join sitä ennen pihalla limua :)

Kuinka usein te käytte vaa'alla? Mulle on tullu iha kauhee pakkomielle tarkistella painoa joka välissä. Käyn lähes joka vessassa käynnin jälkeen vaa'alla, ja muutenkin tarkistelen sitä kokoajan, ennen syömisiä ja sen jälkeen. En stressaannu kuitenkaan kauheesti jos syömisen jälkeen nousee, koska tiedän sen johtuvan ruuan turvotuksesta jne. Silti pakko jatkuvasti rampata punnitsemassa :D nyt kahvia ja Dead Nationia! ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti