keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Niskasta kiinni

Heippa taas!

Aamupaino oli onneksi laskenut tasan 52 kiloon, mutta nyt saa riittää tämä jojoilu. Tahdon painon alemmas enkä niin että ramppaa 51, 7 - 53 väliä jatkuvasti.

Päätin tossa äsken että teen suunnitelman syömisistä, niin että syön säännöllisesti vähän jos kroppa lähtisi pois säästöliekiltä ja paino putoaisi. Tälläistä vähän ajattelin:

Aamupala: pieni sämpylä/ruisleivän puolikas tms. + kahvia

Päivällä: viili, porkkana tms + kahvia

Illalla: viili/piltti/ jos kova nälkä niin puolikas ruisleipä

Voi olla että muuttuu vielä, tämä nyt vain esimerkki miten suurinpiirtein sen ajattelin.

Liikunnasta teen myös erillisen suunnitelman, lenkit kirjoitan ihan säävarauksella, jos huono keli niin jotain muuta treeniä sitten. Ajatuksena kuitenkin joka päivä tehdä jotain, ja max. 1 lepopäivä/viikko. Eli jos joku päivä en saa aikaiseksi/ehdi niin pakotan itteni sitten kaikkina muina päivinä liikkumaan. Ei se paino kuitenkaan "tahdon olla laiha" - ajatuksella putoa.

Sitä en nyt jaksa alkaa sen kummemmin pohtimaan, meen kohta kattoo H:n kärmesvauvoja jotka toissailtana/yönä kuoriutuivat ♡ 18 munaa tuli ja 4 jo kuoriutunu. Näin niistä jo kuvia, voi että ne oli söpöjä, pikkuloiroja :3 niistä yks tulee mulle jossain vaiheessa, ennestäänhän mulla on jo yks käärme, ja eksän kanssa asuessani meillä oli peräti 5 käärmettä :) muuttaessani pois vain yksi lähti mukaan,  koska muut madot olivat eksäni opintolainoillaan ostamia :D

Sit ku meen kotiin niin teen sen liikuntasuunnitelman, ja koitan asettaa aina vaikka viikottaisen tavoitteen,  eli viikon lopulla katsotaan olenko päässyt sen viikon tavoitteeseen :) voi olla että teen sille oman sivun niin ei tarvitse myöhemmin kahlata postauksia läpi, jos vaikka vertailen viikkojen tuloksia :)

Toivepostauksia saa ehdotella,  niidenkään ei tarvitse liittyä laihdutukseen, ihan mitä vaan saa ehdottaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti