tiistai 3. kesäkuuta 2014

Päivän menu + vastauksia kysymyksiin

Postaan taas puhelimella joten kirjotusvirheitä voi tulla :D

Päivän ruuat:

- piltti
- Muhku-sämpylä (juusto, kalkkuna ja kurkku)
- kahvia
- vadelmahillodonitsi
- lihapasteija
- juustonaksuja

Ei tuo taaskaan määrällisesti näytä paljolta mutta koska oon ollu koko päivän niin ähky niin tuntuu et oisin syöny iha sairaasti :D turvotus oli oikein mukava donitsin, lihapasteijan ja kahvin jälkeen, sopiva rangaistus mättämiselle oli tietty pompata vaa'alle. 53, 1 siihen pamahti ja hyi kun tuli läski olo. Onneksi laskenut jo alle 53:n. Tänään en enää mitään syö ja sain siivousvimmankin, joka iskee ehkä 1x/2 kk :D mua ei sotkuisuus häiritse, mutta siivoominenkin kuluttaa kaloreita, ja koska lenkille en tonne sateeseen lähde, saa siivous toimia hyötyliikuntana :)

Kysymyspostaukseen ei paljoa kysymyksiä tullut, ajattelin odottaa jos niitä ilmestyisi mutta ei :D tässäpä siis muutamaan kyssäriin vastaukset;

- Minkä ikäinen olet?

20 v mutta käyttäydyn lähestulkoon samalla tavalla kuin esim. 16 vuotiaana :D toki osaan suhtautua asioihin aikuismaisemmin mutta aina välillä vähän lapsettaa ;)

- Käytkö jotakin koulua? Jos niin mitä opiskelet?

Valmistuin 2013 syksyllä lähihoitajaksi, tällä hetkellä en opiskele vaan teen keikkaa kaupan kassalle sekä palvelutaloon.

- Haaveammatti?

Varmaan joku hevosiin liittyvä, ei tuntuisi ehkä niinkään työltä koska rakastan touhuta hevosten kanssa :)

- Lempihedelmä ja vihannes?

Vesimeloni, viinirypäleet, banaani, päärynä ja vihanneksista porkkana.

- Ruoka jota et voi sietää?

Sipuli!! Kaaliruuat, maksalaatikko, jouluruuat kinkkua ja perunalaatikkoa lukuunottanatta, lista jatkuisi aika pitkästi jos kaiken kirjottaisin koska oon tosi nirso, ennakkoluuloinen ja monet ruuat näyttävät, haisevat tai maistuvat niin karmealle että huh, ei onnistu.

- Mieluisin liikuntamuoto?

Ratsastus!

- Vaikuttaako sulla mieliala siihen paljonko syöt?

Yleensä "masentuneena" ruoka ei maistu eikä ole nälkä. Tai no ei voi ehkä sanoa että jos masentaa koska mulla ei ole masennusta enkä yleensäkään ole kovin usein negatiivisella tuulella, mutta sanotaan et jos olen todella vittuuntunut niim en syö juurikaan.

- Lempiherkku?

Hese ja mäkkiruuat vievät voiton,  mutta rakastan myös sipsejä, juustonaksuja, ja karkkia.

- Oletko joskus noudattanut jotain dieettiä/tietynlaista ruokavaliota (skinny girl diet, vähähiilihydraattinen ruokavalio)

Viimeksi kun laihdutin niin käytin samantapaista kuin skinny girl diet, mutten noudattanut ditä prikulleen. Joinakin päivinä meni yli sallitun kalorimäärän ja joinakin päivinä kalorimäärä oli alle. Nykyään vaan pyrin syömään niin vähän kuin mahdollista.

- Onko suunnitelmia kesälomalle?

Noh, mulla on jatkuvasti lomaa paitsi niinä päivinä jolloin varaan itselleni työvuoron (työvuoroehdotukset tulevat viestinä puhelimeen). Ei kummemoia suunnitelmia, tän kuun aikana aateltiin H:n kanssa ja varmaan joidenki muidenkin kans lähtee mun porukoitten mökille :) ja toisena suunnitelmana laihduttaminen, obviously. :D

Kysymyksiä saa ja mielellään pitääkin laittaa, saa muutakin kirjoitettavaa tänne blogiin ku vaan päivät syömisiä :) nyt meen jatkaa siivousta, tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti