tiistai 1. heinäkuuta 2014

1.7. + edit

Sori en oo taaskaan pitkään aikaan päivitelly, mut en oo oikein jaksanu sen kummemmin laihduttaa. Oon kyl koittanu syödä suht vähän, ja en hirveesti oo lihonutkaan, alle 52 näyttää aamuisin. Tänään päätin kuitenkin ryhdistäytyä, kävin kaverin kanssa tunnin kävelylenkillä, vähä reilu 4 km käveltiin, kaloreita kului Sports Trackerin mukaan 227. Lisäksi tein 2 kertaa treenin, josta tuli vielä 200 kcal kulutusta lisää.

Syömisiä:

Lautasellinen pastaa
3 pientä neekerinpusua
Suklaamuffinssi
Kahvia

Määrällisesti ei paljoa mutta kaloreja liikaa. Tai ainakin vääristä ruuista.

Huomenna ajattelin alottaa näkkäridieetin hapankorpuilla. Ja alkaa tehdä säännöllisesti 3 x päivässä ton treenin. 52,4 näytti paino tänään päivällä. Toivotaan että se alkaisi taas laskemaan, tahdon niinniinniin paljon olla laiha ja pieni. Pakko päästä ainakin alle 50, lähemmäs neljääkymppiä mielellään. Yritän myös taas päivitellä ahkerammin! :)

//EDIT//

Tässä vielä kesken jäänyt postaus 28.6, kirjoitin puhelimella ja teksti jostain syystä hävisi, luulin ettei se tallentunut edes luonnokseksi mutta nyt koneella ollessani huomasinkin että oli luonnoksissa. Teksti loppuu vähän töksähtäen mutta ei se mitään.

28.6.

Aamupaino 51.0

Oon pikkuhiljaa saanu painon takas siihen mitä se oli ennen mökkireissua, jee!

En sinällää oo nälkää nähny, yleensä syön päivän aikana pari leipää, paljon kahvia ja light limua. Eilen kävin 5, 4 km kävelylenkillä kun lähettiin naapurikaverin, sen vauvan ja pikkuveljen kans kävellen sittariin. Kaloreita kulu 274 sports trackerin mukaan. Kävin illalla vielä lyhkäsen hölkkälenkin jonka kulutus tais jäädä alle sataan. Tosin mua alko yhtäkkii sattuu mahaan, enkä voinu enää jatkaa. En tiiä miks, ei pistäny kylkee tms niiku yleensä vaa alko sillee polttelee jännästi.

Juttelin yöllä vielä M:n kanssa puhelimessa, jotenkin keskustelu ajautui taas mun syömisiin, yleensä nää päätyy vaan väittelyyn,  joten yleensä lopetetaan keskustelu ennen ku se kunnolla alkaakaan. Nytkin oltiin lopettamassa, jotain vielä sanoin, johon M: "....ku tota menoo sä oot kohta sairaalassa" sana särähti korvaani ja jäädyin hetkeksi totaalisesti. Minäkö? Sairaalaan? Saan vain sanottua "... haha, ai mä vai? Miks joutuisin?"
"Joo ei nyt puhuta tästä enää"

Myönnyn. En tahdo puhua juurikaan syömisistäni hänelle, pelkään ettei hän jaksa kuunnella valitustani kuinka ruoka lihottaa jos yhenki lämpimän aterian syön päivässä, kuinka kuitenkin voin syödä suklaata (kohtuudella tietenkin)

3 kommenttia:

  1. niin, onhan se vaikeeta puhua jollekkin joka ei ymmärrä :/ sinänsä sääli kun ne varmaan haluais ymmärtää, mutta eivät vain voi..

    tuo näkkäri dieetti kuullostaa muuten hyvältä :oo sillä tavalla sais varmaan hyvin huijattua porukoitakin kun näkisivät mut syömässä vaikka näkkärissä ei paljon mitään ole :oo

    voimia paljon ja onnea tavoitteeseen!♥♥

    VastaaPoista
  2. Niimpä, ja sit taas en haluu karkottaa sitä niin et se ois sillee "joo emmä jaksa tollasta ruualla pelleilyä" jne, siks ennemmin jätetään ruuasta keskustelu mahd. vähälle :)

    Ja joo hapankorput on halpoja, yhes happaris on kai jtn 37 kaloria, punnitsin ni n. 10 g painaa yks. 370 kcal/100 g, noitaki sais about 10 syyä ja silti pysyis kalorit alhasina, toki levite ja juusto yms tuo lisää, mut "huijaan" sen verta etten niitä laske. Ja hapankorpuis oleva kuitu kai pitää kylläsyyden tunnetta yllä + juo paljo kahvia yms päivän aikana ni ei noita välttämättä ees mee montaa, siihen vielä liikuntaa päälle ni on kyl ihme jos ei laihdu! :D

    Tsemppiä sulle kans! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai että kun kuulostaa hyvälle! :D pakko koittaa!!♥

      Poista