lauantai 12. heinäkuuta 2014

12.7 + lonkkaluu

Edit// huomasimpa tässä makoillessani kuinka lonkkaluut on alkanu reilusti näkyä (näkyvät ne jonku verra seistessäkin) joten päätimpä ottaa kuvan niin ei ihan kuvattomaksi jää postaus :)

Taas on pieni krapulanpoikanen muttei onneksi paha :D päätettiin kaverin kans sit eilen lähtee viihteelle, oli hauskaa :)

Eilinen aamupaino oli 50,7 , mielestäni yllättävän hyvä ottaen huomioon että oon alkanu syödä enemmän, en paljoa mut yleensä lämmintä ruokaa tulee päivällä syötyä, mutta ehkä suht säännölliset ruoka-ajat on ihan hyvä. Mulla nyt ei oikeestaan sen kummempaa asiaa oo, en oo sinällää paljoo panostanu laihduttamiseen, mut oon silti kattonu jotenki automaattisesti vähä et mitä laitan suuhuni.

Oisko teillä jotain toiveita mistä postaisin/kysymyksiä josta voisi tehdä kysymyspostauksen? Ulkoasua ajattelin hieman muuttaa, että piirtäisin itse kuvat banneriin jne ja vielä enemmän sellasen persoonallisemman näkösen tästä blogista :)

Tänään en oo viel syöny ku paahtoleivän juustolla ja kurkulla ja juonu kupin kahvia :) aattelin kyllä kohta mennä tekemään juustopastaa, niin sais tän pienenki krapulan ehkä pois :D

2 kommenttia:

  1. oi ihanaa :oo ♥♥
    onnea paljon, toivottavasti jatkuu samaan malliin :)

    voimia!

    VastaaPoista