sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Mättöä

Otsikon mukaisesti oon siis muutaman päivän syöny "normaalisti" sekä mättäny sipsiä, karkkia, limua ymsymsyms. Poikaystävä oli mun luona vklopun ja jotenki sen seurassa vaa aattelee et "no ei haittaa jos nyt vähä syön" ja sit ei tuu ees tehtyy mitää liikuntaa.. huoh. Onneks en (ainaka vielä) oo lihonu yhtää. Hups olin sittenki, 54,9 APUA!

No mut nyt päätin ottaa itteeni niskasta kii, ja yrittää aina arkipäivät syödä mahd vähä ja liikkua paljo, vkloput sit yritän ainaki olla mättämättä mitää herkkuja. Rahatki on kyllä nii finito et ei riitä ku tupakkaan (jos siihenkään), joten ei oo kyllä varaakaa vetää mitää moskaa.

Ei nyt oikeen oo mitään kerrottavaa, ku ei edistystäkä oo tapahtunu. Mut nyt , aion kyllä laihtua, onneks kaapeissa ei ees taida olla mitää herkkuja joita söis sillä ajatuksella et "ei muutama sipsi haittaa, oho meni koko (pieni) pussi, hups" Tahdon vaan niin eroon läskeistäni. läskiläskiläskiläski

Itse asiassa oon huomannu et muiden blogien sekä dieeteistä ja laihdutuksesta lukeminen motivoi, täytyy siis hyödyntää sitä, vielä ku sais tän ihraperseen ylös sohvalta ja vaikka lenkille lähdettyy tms, nyt en kyl lähe koska aamulla aikane herätys. Huomenna on sopivasti maanantai, se on hyvä päivä alottaa kuntokuuri ja herkkulakko :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti