tiistai 14. huhtikuuta 2015

14.4.2015

Aamupaino 48,6

Laskihan se vihdoin, monta päivää junnannut 49:ssä. Kävin eilen 2,5 km lenkillä, muuten en oo juurikaan liikuntaa harrastunut lukuunottamatta lauantaina kahta ratsastusta. Ekalla tallilla kyllä menin vain ilman satulaa käyntiä, ku ponilla on jalassa jotakin. Toisella tallilla ratsastinkin sit ihan kunnolla, vartin päästä oli jo kuuma, vaikkei ollut kuin huppari päällä ja ratsastin ulkona kentällä.

Tein eilen easydietin marjakiisseliä, oli yllättävän hyvää, ja koko satsissa oli vain 35 kcal. Tuli siitä mulle maha täyteen, oiskohan siitä tullut joku 2,5 dl sitä valmista kiisseliä. Nyt huomasin kaapissa olevan toinen samanlainen, makuna vadelma! ♡ siinä tais olla 32 kcal, sen aattelin tänään syödä iltapalaksi. En oo tnä syönyt vielä kun hapankorpun, kahvia ja kolme sellasta pikkukeksiä jotka tein muutama pv sitten. En tiiä syönkö nyt päivällä mitään, ainakaan nyt ei ole nälkäkään, ehkä vedän kahvin voimalla iltaan asti, ja sit se kiisseli. Painokin voisi vaikka vähän pudota huomiseksi, ainakin jos tekisin treenin vielä tänään. Ei mulla sen kummempaa taas tälläkään kertaa :) pari kuvaa taas napsin yks aamu, kauhistukaa läskeistäni :D


1 kommentti:

  1. Kiitos! Mahasta ja reisistä saisi vielä lähteä läskiä, sekä jenkkakahvat pois niin olisin tyytyväinen :D mut kyllä mä itsekin jo tulosta nään peilistä ku muistelen itteeni sillon 57 kilosena.. :D järkky turvotus ja läskiä enemmän, huh. Onneksi se on jo kaukana takanapäin :)

    VastaaPoista